عجیب ترین آداب و رسوم مردم جهان که هنوز اجرا می شوند!
آداب و رسوم عجیب در جهان
در دنیایی که از کشورها، ادیان، قبایل و آداب و رسوم متنوعی شکل گرفته است و با وجود تغییراتی که از آغاز تمدن رخ داده اند، برخی از اجتماعات هنوز به سنت های باستانی خود پایدار هستند. از قطع کردن نوک انگشتان گرفته تا زندگی با مردگان، بشر به برخی رسوم فرهنگی بسیار عجیب و غریب خو گرفته است. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با عجیبترین آداب و رسومی که مردم جهان هنوز اجرا می کنند آشنا شویم.
-
تایپوسام / فستیوال سوراخ کردن بدن در مالزی
جشن تایپوسام (Thaipusam) فستیوالی مقدس در میان هندوهای تمیل (در جنوب هند) است که هر ساله در تاریخ 31 ژانویه به منظور قدردانی از خدای موروگان - خدای جنگ در باور هندوها - در غار باتو (Batu Cave) برگزار می شود. هندو های معتقد پوست، زبان و بخش هایی از صورت خود را با سیخ های فلزی، قلاب و نیزه های کوچک سوراخ می کنند و با کفش هایی که سوزن در پایشان فرو می کند راه می روند تا رنج بیشتری برده و خدای هندو را بیشتر راضی کنند. برخی از شرکت کنندگان از چند روز قبل کاوادیس (علم دارای تصاویر خدایان) را بر روی دوش و پَلکدوم (کاسه شیر) را بر روی سر خود حمل می کنند. البته سوراخ کردن بدن تنها سنت سخت نبوده بلکه تراشیدن موهای سر (به خصوص برای کودکان)، غسل در رودخانه «غار باتو»، شکستن نارگیل و حمل ظرف شیر بر روی سر برخی از سنت های شکرگزاری هستند.
برای خرید تور مالزی اینجا کلیک کنید.
-
پلترابند / شکستن ظروف در مراسم ازدواج آلمانی
آداب و رسوم پلترابند (Polterabend)، که پیش از عروسی در آلمان انجام می شود، دوستان و خانواده ی عروس و داماد جمع شده و به شکستن ظروف می پردازند و سپس عروس و داماد موظف به تمیز کردن خورده ظروف هستند. آن ها معتقدند که اینگونه عروس و داماد «همکاری در شرایط دشوار» را یاد می گیرند.
-
فستیوال بوفه میمون / سرو بوفه غذا به میمون ها در بانکوک
همانطور که از نام فستیوال مشخص است، این یک بوفه برای میمون هاست. در این مراسم تایلندی، میمون ها از بیش از 3000 کیلوگرم میوه و سبزیجات تغذیه می کنند.
برای خرید تور بانکوک اینجا کلیک کنید.
-
کُشتی شتر / در ترکیه
ما در خصوص نبردگاو ها شنیده ایم اما کُشتی شتر؟ مردم ترکیه چشم انتظار تماشای کشتی دو شتر مذکر هستند. شتری که فرار نکند برنده ی نبرد است. این مراسم در فصل جفت گیری برگزار می شود که شترهای مذکر غریزه ای طبیعی برای جنگیدن با سایر شترهای مذکر دارند.
برای خرید تور ترکیه اینجا کلیک کنید.
-
خوردن خاکستر مردگان / در ونزوئلا و برزیل
قبیله یانومامی واقع در دهکده های جنگل های آمازون در نزدیکی مرز ونزوئلا و برزیل زندگی می کنند. آداب و رسوم در این قبیله پس از مرگ اعضای قبیله، جسد آن ها را در برگ پیچیده و به حشرات اجازه می دهند تا از جسد تغذیه کنند. پس از گذشت 30 الی 45 روز، استخوان ها جمع آوری شده، پس از پودر شدن آن را با موز ترکیب می کنند تا به عنوان سوپ توسط افراد میل شود. روستاییان پس از یک سال، خاکستری را که به صورت سوپ درآورده را مصرف می کنند. این سنت به منظور اطمینان از رسیدن روح مردگان به سوی بهشت برگزار می شود.
-
سیاه کردن عروس / در اسکاتلند
آداب و رسوم پیش از عروسی در اسکاتلند، برای عروس برنامه ای مهیج نمی باشد. این سنت شامل پرت کردن تخم مرغ، شیرگندیده و هرآنچه چندش آور است می باشد. سپس عروس سیاه شده را در شهر می گردانند. این سنت استعاره ای از سختی هایی که عروس پس از ازدواج تحمل می کند، است. با گذراندن این مراسم، دیگر مشکلات زناشویی بسیار ناچیز محسوب می شوند.
-
قطع کردن نوک انگشت / سوگواری در اندونزی
مردم قبیله دنی در اندونزی، از مرگ یک عضو خانواده درد زیادی متحمل می شوند. زنان و مردان قبیله دنی در کنار این درد عاطفی با بریدن بخشی از انگشتان خود ابراز ناراحتی می کنند. آن ها ابتدا برای مدت 30 دقیقه نوک انگشتان را با پارچه ای محکم می بندند تا بی حس شود، سپس برای ایجاد بافت جدید زخم را می سوزانند. این یکی از عجیب ترین رسوم جهان است که برای رضایت ارواح گذشتگان برگزار می شود.
برای خرید تور اندونزی اینجا کلیک کنید.
-
کول کردن زن حامله از روی زغال گداخته / در چین
در چین این باور وجود دارد که اگر شوهر، همسر حامله خود را با پای برهنه از روی زغال گداخته کول کند، زایمان راحتی خواهد داشت! پس درد فیزیکی برای شوهر، درد زایمان زن را کم می کند؟!
-
بستن پا / برای جلوگیری از رشد پا در چین
بستن پاها یکی از آداب و رسوم در چین که به منظور جلوگیری از رشد پای زنان انجام می شود بیانگر تغییرات استانداردهای زیبایی در طی قرن ها است. قبیله ای در چین، دختران 3-14 سال خود را وادار می کردند تا پاهای خود را با بانداج ببندند تا از رشد آن ها جلوگیری شود. زیرا در فرهنگ آن ها، داشتن پاهای بزرگ ملاک زیبایی نبود. این سنت سالیان سال ادامه یافت تا در سال 1949 بالاخره ممنوع شد.
-
زنان گردن دراز / بستن حلقه های گردن در تایلند
قبیله کارن (Karen) در تایلند علاقه زیادی به گردن های بلند دارند و برای دستیابی به آن تلاش فراوانی می کنند. زنان این قبیله حلقه های گردن به تن می کنند تا گردن های درازی برای خود ایجاد کنند که سمبل زیبایی و ظرافت است. دختران این قبلیه از سن 5 سالگی پوشیدن این حلقه ها را آغاز می کنند و همزمان با رشدشان به تعداد حلقه ها می افزایند.
-
زندگی با مردگان / در اندونزی
مردم تروجا در اندونزی در مراسمی، مردگان خود را از قبر بیرون می آورند. این پایان مراسم نیست، بلکه آن ها لباس های زیبا به تن جسدها پوشانده و آن ها را در روستا می چرخانند؛ حتی جسد کودکان یا کسانی که سالهای پیش مردهاند نیز از این قاعده مستثنا نیستند. این مراسم به منظور تمیز کردن بدن مردگان، لباس ها و تابوت آن ها و برگرداندنشان به اقامتگاهشان انجام می شود. در مراسم جسد به نقطه ای که فرد در آن فوت شده می برند و سپس به عنوان بازگرداندن وی به خانه، به داخل روستا آورده می شود.